Info

Bor og arbejder i nordsjælland, Denmark

Iceland University of the Arts

The Royal Danish Academy

Jeg laver værker der formidler ro og harmoni til mennesker som drages af naturen og som ønsker fredfyldte omgivelser.
Jeg arbejder både med keramiske skulpturer og maleri på lærred og plexiglas. Hvert værk skabes individuelt, men de laves også med tanke på at kunne fungere sammen.

Jeg skaber skulpturer i forskellige typer og nuancer af ler, og udforsker de forskellige lertypers indvirken på formen og de rå overflader. Den organiske form og struktur er i fokus. Overfladen på skulpturerne er rå, her tilføjer jeg et organisk mønster med inspiration fra naturen, rillerne i sandstrandens bund eller træets bark. Overfladerne indbyder til at lade sine fingre løbe langs mønstrene, i nærvær og fordybelse.
Kombinationen af den organiske form og de taktile overflader, skaber et komplekst og balanceret udtryk som fremhæver formen, som inviterer til berøring, nærvær og fordybelse.

Malerierne er ligeledes et organisk landskab, som snor sig over en afgrænsede flade. Under havets overflade, på landjorden og ned i det mikroskopiske. Nu er det ikke fingeren, men øjnene der bliver ledt rundt. Farvepaletten er inspireret af lyset og årstiden. Teknikken er både tilfældig og styret.

Mail: stine@stinejuul.dk

Mobil: 26 138 128

Instagram: @stinejuulstudio